Logo HBS bouw en verbouw Veldhoven en Eindhoven
Richard van HBS met onze nieuwste bus
Richard van HBS met onze nieuwste bus

Referenties

Onderstaande referenties zijn reacties op ons werk van Marktplaats.

Renovatie badkamer en herindeling slaapkamers in Eindhoven

"De badkamerverbouwing was een verbouwing waar we lang tegenop hadden gekeken. Uiteindelijk hebben we voor “HBS bouw en verbouw” gekozen om de verbouwing te doen. Na precies 3 weken was de verbouwing compleet afgerond, inclusief het verplaatsen van muurtje tussen twee slaapkamers.
Ik ben dik tevreden over het werk dat “HBS bouw en verbouw” heeft geleverd. In het bijzonder prijs ik ze voor hun professionaliteit: ze houden zichzelf goed aan de gemaakte afspraken, werken netjes, overleggen regelmatig, denken mee en communiceren open en eerlijk. Al met al maakt dit 'HBS bouw en verbouw' een betrouwbare aannemer waar je op aan kan. In het nazorg traject is het ook prima geregeld, als er iets niet goed is wordt hier meteen werk van gemaakt en zorgt “HBS bouw en verbouw” dat het zo spoedig mogelijk weer in orde komt.
Na deze ervaring zal ik een volgende keer zeker weer voor “HBS bouw en verbouw” kiezen.
"

Interne verbouwing in Eindhoven

"In de voorbereiding wordt er volop meegedacht over de invulling van de werkzaamheden, mogelijke alternatieven en de planning. Afspraken worden vervolgens in een zeer uitgebreide en overzichtelijke offerte bijeen gebracht.
De uitvoering van de werkzaamheden geschiedt door echte vakmensen, zowel van HBS zelf als ingezette vakmensen op gebieden als elektriciën, stukadoor, loodgieter, schilder, vloeren. Gedurende het proces wordt volop meegedacht en er worden suggesties gedaan voor verbeteringen op de oorspronkelijke afspraken. Dit wordt goed gecommuniceerd.
Het nakomen van afspraken, vooral m.b.t. de planning kan wat beter en kan vooral wat beter gecommuniceerd worden.
Van de oplevering wordt iets gemaakt: er is zorg voor alle opgeleverde zaken, en alles wordt zorgvuldig nagelopen. De nazorg is prima geregeld, afspraken gemaakt bij de oplevering worden zonder meer nagekomen.
"

Badkamer in Veldhoven

"Ik ben zeer tevreden op de manier waarop zij heel vakbekwaam de badkamer hebben aangebracht. Ze komen de afspraken goed na. Werk is netjes opgeleverd. Daarbij zijn ze zeer beleefd en zijn op een leuke manier met mijn moeder, voor wie de badkamer bestemd is, omgegaan.
Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Al met al zijn ze wat mij betreft aan te bevelen.

Badkamer in Herpen

"HBS heeft mijn badkamer verbouwd, en het ziet er keurig uit. Alles hebben ze volgens afspraak gemaakt en problemen werden opgelost. Ik ben erg tevreden over het werk wat ze geleverd hebben."

Betegelen keukenvloer in Eindhoven

"HBS heeft onze tegelvloer in de keuken gelegd, het ziet er super strak uit en moest ook nog eens binnen een korte tijd gerealiseerd worden ivm een andere vloer in de woonkamer die erop aan moest sluiten, dit werd uitstekend geregeld, zijn daardoor ook super tevreden.
Ga zo door mannen!
"

Metselwerk tuinmuur, dakkapel Veldhoven

"Het eerste wat HBS bij ons heeft uitgevoerd is het plaatsen van een tuinmuur met houten schermen rondom de woning.
Omdat wij goed tevereden waren hebben de jongens daarna ook ons dakkapel vervangen, de muur bij de garage vervangen en bij de inbraakschade het kozijn en het gevelmetselwerk hersteld.
Het geleverde werk is keurig en nog belangrijker...... de gemaakte afspraken worden nagekomen....
SUPER
"

Hele huis verbouwd in Eindhoven

"HBS heeft ons hele huis verbouwd en we zijn er superblij mee. Het was binnen de tijd en wat ik vooral fijn vond: ik vertrouwde de mannen. Wat ze zeiden, deden ze ook en als ze iets niet meteen konden regelen, werd dat goed gecommuniceerd.
Het was een traject van 3,5 maand waar de planning tot op de dag (!) gehaald werd
!"

Portfolio

Een voorbeeld uit ons portfolio:


Badkamers