Logo HBS bouw en verbouw Veldhoven en Eindhoven
Richard van HBS met onze nieuwste bus
Richard van HBS met onze nieuwste bus

Aannemersbedrijf HBS bouw en verbouw

HBS Bouw en Verbouw is een dynamisch aannemersbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen en verbouwen van woningen, bedrijfspanden en gebouwen in de regio Eindhoven. Van complete nieuwbouw, renovatie van een bestaande woning tot grote en kleine verbouwingen.

HBS, een betrouwbare aannemer

HBS is inmiddels een vertrouwd aannemersbedrijf in de regio Eindhoven. Zowel bedrijven als particulieren weten ons steeds weer te vinden. Vaak via mond-tot-mond reclame. Niet alleen daaruit blijkt dat onze klanten tevreden zijn over onze samenwerking. Ook het feit dat onze klanten bij een nieuwe verbouwing weer bij ons terugkomen geeft aan dat ze tevreden zijn over onze resultaten.

Onze werkwijze

Een verbouwing is een ingrijpende gebeurtenis. Als aannemer streven wij er naar dat u een prettige ervaring overhoudt aan de verbouwing van uw huis of bedrijfspand. En dat bereiken wij ook. Door úw wensen voorop te stellen, flexibel te zijn én door kwaliteit te leveren. Zowel in de voorbereiding als de uitvoering denken wij met u mee en geven u deskundig advies. Wij begeleiden het project persoonlijk, zodat ook onze vaste toeleveranciers, installateurs en onderaannemers exact weten wat van hen verwacht wordt. Doordat zij regelmatig samenwerken, kennen zij elkaars werkwijze, waardoor bouwprojecten vlot en soepel verlopen.

Offerte aanvragen

Voordat we u een prijsopgave kunnen sturen, moeten we natuurlijk eerst weten wat uw precieze wensen zijn. Daarom horen we tijdens een eerste kennismaking graag van u wat uw (ver)bouwplannen zijn en wat u van ons, als aannemer, verwacht. Na het gesprek maken we voor u een offerte op maat. Maak een afspraak via tel. 040 - 287 0245 of neem contact met ons op.

Portfolio

Een voorbeeld uit ons portfolio:


Verbouw